O saptamana prin tara + alte anunturi


Dupa muuuulta asteptare a sosit vacanta mare… si la mine!

Cu_liniste

Deci voi pleca pentru o saptamana din Bucuresti.

Pentru acest sfarsit de saptamana doar am adunat informatii despre evenimente/ programe/ ateliere pentru copii pe pagina de facebook, adica aici : https://www.facebook.com/AgendaCulturalaPentruCopii. Si, atentie, nu voi mai face actualizari in calendar. Voi face bagaje…

Deci, pentru acest weekend, cat si pentru cel viitor, va invit sa folositi toate resursele de informare pe care vi le-am pus la dispozitie: blogul (cu buletinul informativ publicat pentru luna iulie), calendarul de pe blog (pentru o parte din evenimente) si, mai ales, pagina de facebook a Agendei (pentru noutati).

Daca considerati necesar, nu va sfiiti sa postati chiar dvs., cititorii fideli ai Agendei, noi oferte culturale pentru copii.

Reamintesc celor potential interesati – institutiilor culturale finantate de la bugetul de stat/ local (cu programe/ activitati destinate copiilor), persoanelor fizice, organizatiilor non profit, companiilor – ca exista 4 feluri in care isi pot promova GRATUIT activitatile/ ofertele in cadrul Agendei, si anume:

1. – Informatii despre spectacole/ ateliere/ evenimente pentru copii pot fi postate direct pe wall.ul Agendei Culturale Pentru Copii – care este deschis, aici https://www.facebook.com/AgendaCulturalaPentruCopii.  [Unii dintre dvs. au resit sa posteze, altii nu… sa mai incercam! Anuntati-ma unde anume intampinati probleme.]

2. Daca doriti sa publicati anunturi/ articole pe BLOGUL Agendei Culturale Pentru Copii (care se afla aici https://agendacopiilor.wordpress.com/) va rog sa imi transmiteti o ADRESA DE MAIL (de la care vor fi trimise articolele dvs.) pentru a putea face modificarile de acces la postare pe blog.  Blogul fiind „cumva legat” de pagina de facebook, articolul dvs. va apare si pe pagina de facebook a Agendei. Daca optati pentru aceasta varianta va rog sa nu postati ACELASI MESAJ de mai multe ori pe saptamana (regula: max. o data).

3. Daca transmiteti un program lunar la adresa agendacopiilor@gmail.com (in saptamana 3, 4), acesta va apare in buletinul informativ lunar al Agendei – in luna imediat urmatoare.

4. Daca doriti sa introduceti datele dvs in calendarul Agendei (care se gaseste aici https://agendacopiilor.wordpress.com/calendar-google/) va rog sa imi transmiteti o ADRESA DE MAIL (de la care vor fi introduse datele dvs.) pentru a putea face modificarile de acces la postare in calendar. Daca optati pentru aceasta varianta va rog sa introduceti TITLURILE EVENIMENTELOR fara diacritice si fara majusucule. Multumesc.

Vara placuta in continuare!

Multumesc frumos!

:)Mami de Miru si Mihai

O saptamana prin tara + alte anunturi