Chimie Distractivă pentru copii


chimie-distractiva-copii-cover-fb

17 iunie / Ora 11:0013:00

60RON

Scopul evenimentului este de a introduce și promova noțiuni de chimie în viața copiilor prin efectuarea unor experiemente care utilizează materiale cu care aceștia iau contact în viata de zi cu zi.

Experimentele propuse sunt sigure, nontoxice, colorate și distractive.

Până la sfârșitul atelierului, copilul va învăța:
● Să asculte activ, să pună întrebări;
● Să aibă încredere în el să experimenteze;
● Noțiuni despre amestecuri;
● Noțiuni despre stările de agregare ale apei;
● Noțiuni despre dizolvare și topire.

Beneficiile atelierului pentru copii:
● Experimentează;
● Capată încredere în ei;
● Dezvoltă curiozitatea pentru știință;
● Înteleg mai bine fenomene din viața de zi cu zi;

inscrie-te

Participarea se face pe bază de confirmare după ce te înscrii în formularul din dreapta.

După participarea la eveniment, îți poți înscrie copilul la cursul de Chimie Distractivă despre care ai mai multe informații în acest link: http://bit.ly/2jHcqL6

Acest atelier se adresează copiilor între 6 și 9 anișori.

Locația evenimentului: Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Etaj 2, Interfon 5.

Avem doar 10 locuri disponibile. Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activități.
Costul este de doar 60 de lei și include toate materiale necesare realizării atelierului.

Learning Facilitator: Manda Gabriela­, CHIMIST
„Sunt pasionată de dezvoltare personală și imi doresc să împărtășesc in mod util cunoștințele dobândite. Imi plac foarte mult copii și vreau sa contribui la dezvoltarea lor. ”

Părinții aleg activitățile noastre pentru că suntem deschiși să purtăm discuții cu ei în ceea ce privește comportamentul copilului și îi încurajăm mereu să își facă timp să stea cu ei, să îi asculte și să aibă inițiativă în a le prezenta jocuri, activități ce îi apropie.
Dacă simți să recomanzi acest atelier sau alte activități PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!

Pentru cine a mai participat la acest atelier, pregătim o temă nouă și în același timp, distractivă.——————————————————————————————————————————
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversație cu noi. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru http://www.playouth.ro

Galerie